De Eilanden fase 2 bestaat uit totaal 76 woningen en ligt in het noordelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen Centrum Hoog Dalem en fase 1 van De Eilanden. Fase 2 van De Eilanden zal net als fase 1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

ROBUUSTE ARCHITECTUUR

De architectuur van de woningen past in de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Het is een mix robuuste architectuur met grote ramen en erkers, overstekken, topgevels en verspringende gevels maar ook met een landelijke stijl met veranda’s en houtwerk op de gevels. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in één van de diverse openbare parkeerkoffers parkeren of op eigen terrein.

WONINGAANBOD FASE 2.1 EN 2.2

Fase 2 zal in twee fases in verkoop gaan. Fase 2.1 bestaat uit 43 woningen en is inmiddels in verkoop. Er zijn nog enkele woningen te koop en de bouw start in het 1e kwartaal van 2019. De verkoop van fase 2.2. is inmiddels ook gestart. Het woningprogramma van deze fase bestaat uit een mix van 34 rijwoningen variërend van 115 m² tot en met 165 m² (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed). De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het oosten westen of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen er 4 twee-onder-één-kapwoningen met garage variërend van 170 m² tot en met 179 m². Tenslotte komt er nog 1 vrijstaande woningen met garage. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben riante kavels en liggen op het zuiden met uitzicht op het water en/of het groen.

Fase 2 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning. Op deze website en in de online brochure vindt u hier meer informatie over.

Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur bieden de woningen van binnen nog veel meer! Elke woning is namelijk naar uw eigen woonsmaak in te delen en in te richten met de woonconfigurator. Kies straks uw “Place” in de woonconfigurator en stel uw woning samen. Eerst bepaalt u of u een uitbouw, dakkapel of andere uitbreidingsoptie wilt. Daarna gaat u de indelingen per verdieping kiezen. De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. In “style” kiest u de afwerking van uw woning en in “Values” kunt u uit nog meer waardevolle meerwerkopties kiezen. Het resultaat van uw zelf samengestelde woning ziet u in “Choice” inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning er uit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch?

De online verkoop van fase 2.2 is gestart. U kunt zich nu inschrijven als belangstellende.

Kavelkaart De Eilanden Fase 2

Kavelkaart
Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Woningaanbod De Eilanden Fase 2

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct