Zou u wel op een eiland willen wonen? Genieten van een mooi weids uitzicht op water en groen, in een besloten buurtje met veel ruimte en speelvoorzieningen? Dan wordt De Eilanden in het noorden van Hoog Dalem misschien wel uw nieuwe thuis. In dit gebied in Gorinchem komen verschillende typen rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en enkele vrijstaande nieuwbouwwoningen met veel ruimte om zich heen. U kunt uw woning zelf indelen. Zo past uw nieuwbouwhuis perfect bij uw woonsmaak.

Rijwoningen

Op De Eilanden heeft u keuze uit verschillende typen rijwoningen. Met woonoppervlaktes variërend van 115 m² tot 165 m² is er voor iedereen een passend huis. De rijwoningen hebben diepe tuinen met verschillende oriëntaties. Naast uw eigen tuin geniet u ook van het vele groen in uw directe omgeving en van het eilandgevoel. Er komen 55 rijwoningen in fase 1.

Twee-onder-één-kapwoningen

Wilt u meer ruimte in en om uw huis? Dan past een twee-onder-één-kapwoning misschien wel bij u. U kunt kiezen uit een geschakelde twee-onder-één-kapwoning of een twee-onder-één-kapwoning met eigen garage. De nieuwbouwhuizen variëren van 162 m² tot 177 m². Ze hebben riante kavels. Veel ruimte voor u en uw gezinsleden dus! Er komen in totaal 18 twee-onder-één-kapwoningen in fase 1.

Vrijstaande woningen

Wilt u helemaal vrijstaand wonen? Op een riant kavel, met alle ruimte om u heen? Dat kan in de unieke vrijstaande woningen. In een vrijstaand huis op De Eilanden ervaart u écht hoe het is om de ruimte te hebben. Vanuit uw nieuwbouwhuis met tuin op het zuiden of zuidoosten geniet u van een bijzonder weids uitzicht. Er komen slechts 2 vrijstaande woningen in fase 1. Grijpt u uw kans?

Kavelkaart De Eilanden

Kavelkaart
Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Woningaanbod De Eilanden

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct